Το U-Join χρησιμοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας για να πετύχει την τέλεια διεπαφή του ομιλητή με τους ακροατές αλλά και την κατακόρυφη μείωση του κόστους λειτουργίας. Παράλληλα δυναμώνει τους δεσμούς ομιλητή ακροατή με έναν έξυπνο και ακαδημαϊκό τρόπο.

Σε όλα σχεδόν τα συνέδρια και στις εκδηλώσεις, διεξάγονται ομιλίες. Ένας καλός ομιλητής θέλει πάντα να έχει διεπαφή με τους ακροατές του. Στα περισσότερα conferences οι ομιλητές ορίζουν προγραμματισμένες ερωτήσεις αλλά και ενθαρρύνουν τους ακροατές τους να κάνουν ερωτήσεις όταν αισθάνονται πως θέλουν να το κάνουν αυτό.

Αρκετές φορές οι ακροατές αποφασίζουν να κάνουν μια ερώτηση κατά την διάρκειά της ομιλίας ή της παρουσίασης. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις. Είναι η ερώτηση σχετική με το θέμα; Είναι κατάλληλος ο χρόνος για να γίνει η ερώτηση; Μήπως η ερώτηση είναι πολύ προχωρημένη για τον μέσο ακροατή και θα μπερδέψει το σύνολο του ακροατηρίου; Μήπως θα αποσπάσει την προσοχή αντί να δώσει κίνητρο για περισσότερη σκέψη;

Για να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους προβληματισμούς αλλά και για να δώσουμε περισσότερη αξία σε ένα conference δημιουργήσαμε το U-Join. Το U-Join είναι μια επαναστατική εφαρμογή που ενισχύει τους δεσμούς του ακροατή με τον ομιλητή, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Οι ακροατές μπορούν χρησιμοποιώντας ένα tablet ή ένα smartphone ή ένα laptop να κάνουν την ερώτησή τους στον ομιλητή, εκείνος να εξετάσει τις ερωτήσεις και να αποφασίσει αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαντηθούν.

We are NewData, We Create Build Develop Solutions